EVENIMENT PENTRU TĂTICI: MODERN DAD’S CHALLENGES, EDIȚIA A 5-A: ECHILIBRUL COPIL- TEHNOLOGIE

Deși mi-aș dori ca Buburuza să nu fie atât de atrasă de tot ceea ce înseamnă tehnologie, nu văd cum s-ar putea întâmpla asta în condițiile în care toată ziua mă vede scriind articole pe laptop, citind de pe reader, comandând online cumpărături sau alegându-mi piesele vestimentare de pe site-urile de profil. De fiecare dată când prinde ocazia, îmi ia telefonul sau laptopul și începe să mă imite butonând fără sens. Ba mai mult, mi-a arătat zilele trecute cum poți să faci poze pe telefon fără să îl deblochezi.

De ceva vreme mă tot confrunt cu această problemă și nu reușesc să găsesc argumente credibile prin care să îi explic de ce nu e bine pentru ea să se uite la televizor, să butoneze telefonul sau să umble la laptopul meu, în condițiile în care mă vede făcând toate aceste lucruri.

Evenimentul Modern Dad′s Challenges: Echilibrul copil-tehnologie ridică exact această problemă cu care se confruntă foarte mulți părinți: Ce este recomandat și sănătos pentru copilul meu, în ceea ce privește tehnologia, în această eră digitală? Evenimentul își propune să răspundă la întrebări precum:

  • De la ce vârstă putem lăsa copiii în fața TV-ului sau a altui dispozitiv?
  • Cum îi împrietenim cu tehnologia?
  • Cât este recomandat să stea cei mici în fața unui dispozitiv?
  • Cum trebuie să arate programul digital al copilului tău?
  • Ce aplicații sau gadget-uri sunt ok pentru el?

Specialiștii care vor lămuri toate aceste aspecte sunt:

  • Georgiana Rosculet, Psihoterapeut și Coordonator programe educaționale Ora de Net: “Provocările părinților în era digitală”;
  • Lucia Radu-Simota, Digital Learning Designer: “Programul digital al copilului: cand, cat si cu ce efecte?”;
  • Daniel Rogoz, Fondator Kinderpedia: “Gadget-uri si aplicatii utile pentru parinti si copii”.

Te invit, așadar, pe 15 noiembrie, la Hotel Internațional (București), la a 5-a ediție a evenimentului Modern Dad’s Challenges, pentru a discuta pe marginea temei ″Echilibrul copil – tehnologie” . Pentru participare puteți să vă înscrieți pe site-ul organizatoarei Frunzăresc.eu sau direct AICI.

Cu drag de oameni,

Mama cu Dichis.

 

 

No Comments

    Leave a Reply