Despre mine

Bine ai venit pe blogul meu! Îți mulțumesc că ți-ai luat din timpul tău pentru a mă vizita, așadar permite-mi să mă prezint.

Numele meu este Anca Nicoară. Sunt o maramureșeancă veselă, optimistă, încăpățânată, îndrăgostită de viață, oameni și frumos. M-am născut și am crescut în Baia-Mare, un oraș frumos și tare drag mie, cu oameni așezați și răbdători, unde timpul pare că stă încă în loc, precum în scrierile lui Preda.

Blogul MamacuDichis a apărut ca un exercițiu de organizare a gândurilor mele, dintr-o nevoie de a învăța să structurez în scris idei, argumente și trăiri, dintr-o dorință de a împărtăși cu ceilalți din Frumosul și Binele meu.

În paginile blogului vei găsi articole axate pe dichiseli feminine, stil de viață sănătos, parteneriat între părinți în creșterea copiilor și soluții la problemele cu care m-am confruntat în postura de femeie, soție sau mamă. Cu greșeli, învățăminte, compasiune, iertare și dorința nesfârșită de a face bine și de a fi un om mai bun.

Sunt absolventa unei secții de Literatură universală, ceea ce clarifică poate numeroasele articole despre copii și cărți, despre importanța poveștilor în dezvoltarea lor, cu recomandări și metode verificate.

Îmi place să fac sport, fie că vorbim de fitness, jogging sau o altă formă de mișcare, asta nu este atât de important. Mai degrabă pun preț pe starea pe care o am de-a lungul antrenamentului, transpirația de după și endorfinele eliberate. Și pentru că orice antrenament este dependent de modul în care ne alimentăm, mă declar pasionată de hrană sănătoasă, cât mai colorată. Ar fi minunat dacă măcar un cititor ar face alegeri mai înțelepte la acest capitol, după ce a vizitat rubrica mea de Fitness.

Sunt îndrăgostită de mulți ani de același bărbat, tatăl copiilor mei, care este, de altfel, cel mai mare critic și susținător al meu. Avem împreună o fetiță și un băiețel. Buburuza, o năzdrăvană cu multă energie, curiozități și boroboațe la activ și Leușor, un puști carismatic pus oricând pe șotii, gata să o susțină în absolut orice pe soră-sa. Împreună ne străduim să creștem și să învățăm unii de la alții și toți laolaltă.

Dacă te-am făcut curios, te invit să citești articolele mele, să lași comentarii, să dai like și să ne împrietenim și pe rețelele de socializare.

Cu drag de oameni,

Mama cu Dichis.