CIRQUE DU SOLEIL CU BUBURUZA NOASTRĂ

Am dorit să scriu acest articol imediat ce am ieșit de la spectacolul trupei Cirque du Soleil, pentru că a fost o experiență dintre cele care îți rămân în suflet și în minte, mult timp. În plus, îmi doresc să vă încurajez să participați la astfel de evenimente împreună cu cei mici, chiar dacă nu au depășit vârsta de 3 ani.

Deși în mintea mea o reprezentație de acest fel, pe un stadion și Buburuza noastră nu se prea potriveau, m-am lăsat convinsă de Jumătatea mea că era o ideea foarte bună atât pentru ea, cât și pentru noi. Zis și făcut!

Buburuza s-a speriat din cauza sunetului, a culorilor și a personajelor

Poate voi reușiți să fiți mai organizați, dar noi întârziem mereu…peste tot. Așa s-a întâmplat și aici. Am ajuns când spectacolul deja începuse și Buburuza s-a speriat din cauza sunetului, a culorilor și a personajelor de pe scenă, care de altfel erau superbe. Își dorea să ne întoarcem acasă și se ținea strâns de mine cu mânuțele ei mici.

A început să înțeleagă povestea

Până atunci ea mai fusese la concerte de cameră, teatru de păpuși, balet în aer liber și la toate a reacționat foarte bine. Este adevărat că aceasta era o categorie superioară de entertainment. Îmi doream să o liniștesc. Știind că cel mai ușor este să explici necunoscutul prin cunoscut, am apelat la un tertip spunându-i că Zâna Bună era prietenă cu personajele de pe scenă și că acestea sunt tot un fel de păpuși, ca cele de la teatrul unde mergem noi. Și în plus, mami și tati erau acolo, pentru ea. Așa s-a liniștit, a început să înțeleagă povestea, să se bucure de acrobații, să râdă la momentele comice și să ne spună care sunt preferații ei de pe scenă. Știți genul de costume pe care le au acrobații? Buburuza noastră spunea că au ″costume de înot″ ca și al ei.

Cât de mult contează să fii dedicat și să crezi în ceea ce faci

Spectacolul a durat două ore, plus o pauză la jumătatea programului, de 20-30 de minute. Toate momentele au fost precis calculate, nici prea lungi, nici prea scurte și foarte variate: acrobații, momente umoristice, muzică live, interacțiune cu publicul. Inevitabil, pe parcursul show-ului, ajungi să te gândești câtă muncă depun oamenii ăștia, cât de mult contează să fii dedicat și să crezi în ceea ce faci.

Mă bucur că am trăit experiența aceasta și îmi doresc să o repet. Vă las în continuare să vă bucurați și voi de câteva momente, din cadrul spectacolului la care am participat-Varekai și sper să avem parte, cu toții, de cât mai multe experiențe de genul acesta.

Cu drag de oameni,

Mama cu Dichis

No Comments

    Leave a Reply